Geld lenen met een creditcard

De creditcard wordt door veel mensen als een verlengde van de pinpas gezien, maar in feite is de creditcard – zoals de naam al doet vermoeden – een krediet. Je leent namelijk geld van de bank op het moment dat je met een creditcard betaalt. Over het bedrag dat wordt afgeschreven zul je dus ook rente moeten betalen. Dat neemt niet weg dat de creditcard een veelgebruikt middel is om aan betalingen te kunnen voldoen.

VISA World Card Photo
Dat de creditcards ook een ontwikkeling aan het doormaken zijn, mag blijken uit de VISA World Card Photo. Je kunt namelijk je eigen foto selecteren, of er eentje uit de fotogalerij kiezen, om te betalen hoe je kaart eruit komt te zien. Deze kaart is wat dat betreft erg persoonlijk en naar smaak in te richten. Deze kaart mag ook worden aangevraagd door bestaande World Card-houders.

De Bijenkorf Card
Een Credit Card wordt tegenwoordig veel breder gezien dan alleen een kaart waar je betalingen mee verricht. Warenhuisketen De Bijenkort geeft namelijk ook haar eigen creditcard uit. Per betaling spaar je punten van de Bijenkorf. Deze creditcard is daarom in het bijzonder geschikt voor mensen die vaak naar de Bijenkorf gaan. In dat geval kan de kaart je veel voordelen opleveren.

American Express Gold Card
Met hun Gold Card biedt de creditcardmaatschappij American Express je heel veel persoonlijke service en daar bovenop ook nog eens vele talloze extra diensten en faciliteiten. Je hebt direct een doorlopende reis-, annulering- en reisongevallenverzekering afgesloten wanneer je deze creditcard aangaat. The Gold Card Travel Service biedt een persoonlijke service voor het regelen van al je reiszaken, zodat je onbezorgd kunt reizen.

American Express Platinum Card
De American Express Platinum Card, kan beschouwd worden als een zeer luxueuze creditcard. American Express ontwikkelde de Platinum Card voor de echte levensgenieter, die veel onderweg is. Wanneer een hoge kaartbijdrage geen probleem is, dan is deze Platimum Card misschien wel wat u zoekt. De kaart biedt goede services, talloze extra’s en is, uiteraard, internationaal te gebruiken.